Пошук

ПРОЩАННЯ З ГЕРОЄМ

Дата: 01.04.2022 13:32
Кількість переглядів: 572

Україна шанує своїх героїв. Плаче-тужить за своїми самовідданими синами і доньками. Горе утрати у цей нелегкий час не оминуло і нашу громаду. 25 березня загинув корсунець, Сергій ГОНДЮК, головний сержант механізованої роти механізованого батальйону окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького.

29 березня відбулася церемонія прощання з нашим захисником, яка зібрала чисельну скорботну громаду. Настоятель Спасо – Преображенського храму Православної Церкви України протоієрей Ростислав Било та священники Православної Церкви України відслужили поховальну панахиду за загиблим воїном. У церемонії поховання взяли участь близькі та родичі, жителі громади, побратими, друзі.

Це дуже важка втрата для батьків загиблого. Вони виховали сина, справжнього героя, Людину з великої літери. Залишилася вдовою молода дружина. Немає зараз таких слів, які б могли їх втішити чи хоча б притупити біль втрати. Неможливо без сліз і смутку говорити про молодого хлопця, воїна, чоловіка, в якого попереду було ще все життя. Він загинув як Герой, до кінця залишаючись вірним присязі, боронячи нашу землю заради вільного й мирного майбуття України.

Кількаметровим живим коридором проводжали нашого Героя — Сергія Гондюка. На його честь пролунали залпи військового салюту.

Сергій був справжній, чесний та вірний у всьому.

Сергій Ігорович Гондюк народився 21 березня 1990 року у с. Матусів Шполянського району Черкаської області. З 1997 року проживав у м. Корсуні-Шевченківському. Цього ж року пішов до 1-го класу Корсунь-Шевченківської ЗОШ №1. Отримавши базову середню освіту, вступив у Стеблівське ПТУ № 39, яке він закінчив 2009 року. У 2014 році вступив дн Опольського університету на економічний факультет в Польщі. Навчався там лише 3 місяці, але, залишивши навчання, долучився до участі в Революції Гідності. Повернувся додому, щоб захищати Україну. З 2014 року боронив Україну у складі Добровольчого Українського Корпусу. У 2015 році підписав контракт зі Збройними Силами України та проходив службу за контрактом у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки до 2018 р.

З 2019 року підписав контракт з окремою механізованою бригадою імені Князя Костянтина Острозького. 1 вересня 2021 року одружився, а вже 5 вересня прибув у район проведення Операції Об'єднаних сил задля захисту територіальної цілісності України.

26 лютого 2022 року мав повернутися додому по завершенню контракту, але наступ РФ на Україну став новим викликом для патріота.

Для бойових побратимів, друзів, колег та всієї громади Сергій Гондюк назавжди залишиться сміливим, вірним товаришем, мужнім і рішучім солдатом, справжнім патріотом і громадянином своєї країни. У скорботі схиляємо голови. Світла пам’ять Сергію!

Щирі співчуття рідним та близьким!

ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ І ВІЧНА СЛАВА ПОЛЕГЛОМУ ГЕРОЮ!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора