Пошук

Служба у справах дітей інформує.

Дата: 01.04.2022 15:16
Кількість переглядів: 270

Проведення профілактичних рейдів – одна з форм роботи служби у справах дітей, метою якою є здійснення контролю за батьками, які неналежним чином виконують свої обов’язки по вихованню та утриманню дітей, сприяння у нормалізації соціально-психологічного клімату в родинах.

Працівниками служби у справах дітей виконавчого комітету Корсунь-Шевченківської міської ради, спільно зі старшим інспектором СЮП ЧРУП ГУ НП в Черкаській області 30-31 березня 2022 року проведено профілактичний захід «Неблагополучна сім’я» на території м. Корсунь-Шевченківський, у ході яких здійснено обстеження матеріально-побутових умов проживання 5 родин, в яких виховуються 7 дітей. За результатами рейдового заходу складено відповідні акти. З батьками дітей проведено роз’яснювально-профілактичну роботу щодо належного виконання батьківських обов’язків, дотримання санітарно-гігієнічних норм у житлових приміщеннях, здійснення належного контролю за місцем перебування їх дітей у вечірній час тощо.

Служба у справах дітей звертає увагу, що саме батьки несуть відповідальність за належне виконання обов’язків щодо виховання та утримання своїх дітей.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора