Пошук

21 ТРАВНЯ- ДЕНЬ ЄВРОПИ В УКРАЇНІ!

Дата: 20.05.2022 11:27
Кількість переглядів: 711

Відповідно до Указу Президента №339/2003 від 19 квітня 2003 року в третю суботу травня в Україні відзначають День Європи. Цьогоріч День Європи Україна відзначатиме у стані повномасштабної війни проти російського агресора.

 

Цьогоріч День Європи в Україні має особливе значення, адже українці боронять демократичні європейські цінності ціною власного життя, захищаючи не лише Україну,  але і всю Європу. Світове співтовариство підтримує європейський вибір України, відданість українців європейським цінностям та єдності України і ЄС у ці важкі для України та всієї Європи часи.

ОСОБЛИВІСТЬ ДНЯ ЄВРОПИ ЦЬОГОРІЧ

  • Це день єдності України та Європейського Союзу перед обличчям спільної загрози. Ми разом є потужною силою для оборони цінностей вільного демократичного світу, таких як верховенство права, повага до людської гідності, свобода, демократія, рівність та повага до прав людини.
  • Демократичні цінності та свободи закладені в ДНК українців.
  • Україна непохитна в своєму виборі майбутнього – ми є частиною європейської родини та впевнено рухаємося до членства в ЄС.
  • Майбутнє членство в ЄС – це прагнення, яке об'єднало всю Україну і має підтримку в усіх регіонах країни – 91% всіх громадян (абсолютний рекорд за всю історію України).

 

У прагненні відстояти свою незалежність, волю і власний вибір ми повсякчас відчуваємо підтримку дружніх народів Європи. У свою чергу, весь український народ вдячний Європейському Союзу за підтримку і допомогу в час, коли всі наші співвітчизники наближають з усіх сил таку омріяну Велику Перемогу.

 

#UAtoEU, #StrongerTogether, #СильнішіРазом, #OneEuropeanFamily, #ОднаЄвропейськаРодинаФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора