Пошук

Шановна громадо! Схиляємо голову в глибокій скорботі!

Дата: 26.05.2022 20:47
Кількість переглядів: 484

Боронячи українську землю від російських загарбників, 19 травня внаслідок ворожого танкового обстрілу поблизу села Новоселівка Друга на Донеччині загинув житель нашого міста Петро Марочканич.

Боронячи рідну землю від російських загарбників, гинуть кращі сини України, яким би ще жити і жити. Петро Романович проявив мужність і героїзм, стійкість та рішучість, до останнього залишившись вірним військовій присязі та українському народові. Назавжди 32…

Народився Петро Романович 12 липня 1989 року в селі Матусів, що на Шполянщині, та доля привела його на корсунську землю. Навчався у Корсунь-Шевченківському педагогічному коледжі ім. Т.Г. Шевченка, більше 10 років пропрацював у ФОП Тараненко В.М. 5 березня 2022 року був мобілізований. На війні був снайпером відділення окремої механізованої бригади .

Люблячий батько, дбайливий і уважний син, брат. Людина з великої літери і з великим серцем, чуйний, уважний, готовий завжди прийти на допомогу, завжди з посмішкою на обличчі... Саме таким ми його пам’ятатимемо, саме таким він залишиться у наших серцях.

Висловлюємо співчуття рідним та близьким Героя. Молитвою і добрим словом згадаймо Героя, який був справжнім сином України.

27 травня 2022 року у нашій громаді оголошено Днем жалоби. Прощання із загиблим та поховання відбудуться на батьківщині героя — у селі Матусів. Віддати гідну шану Герою-земляку зможуть всі охочі: 27 травня , о 8:30 на похорон відправиться автобус зі стоянки навпроти міської ради.

Царство небесне і вічна пам'ять ГЕРОЮ! 

Слава Україні! Героям слава!Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора