Пошук

Діти - найвдячніша публіка!

Дата: 10.06.2022 09:10
Кількість переглядів: 185

Діти і підлітки, як ніхто, потребують реалізації своєї природньої активності. Саме для діток працівники культури - дитячої бібліотеки та міського Будинку культури з початком літа розпочали систематичні «Веселі галявини» - майданчик для проведення рухливих ігор, забавлянок, розваг, конкурсів та вікторин.

Діти з великим ентузіазмом, задоволенням і користю провели час: розгадуючи ребуси, виконуючи завдання, згадуючи сюжети прочитаних книг і пригоди їх головних героїв. А рухливі ігри додали ще кращого настрою, позитивних емоцій та незабутніх вражень.

Задоволення отримали всі: і діти – учасники розважальної програми, і дорослі – її організатори.

Влаштовувати змістовний відпочинок наших дітей це не просто наш обов’язок, а справа, яка віддячується дитячим щирим сміхом і азартним блиском оченят.

Користуючись нагодою, виносимо подяку головним організаторам дитячого дозвілля: методисту будинку культури по роботі зі дітьми та молоддю Валентині Каракай та директору дитячої бібліотеки Неллі Дяченко.

Чекаємо діток від 6 до 10 років на наших «Веселих галявинах». За проведенням цікавих програм для дітей слідкуйте за нашими оголошеннями.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора