Пошук

ПОШУК КАНДИДАТІВ У ПАТРОНАТНІ ВИХОВАТЕЛІ

Дата: 10.06.2022 10:35
Кількість переглядів: 183

З метою створення найкращих умов для зростання дитини та подолання складних життєвих обставин проводимо пошук кандидатів у патронатні вихователі. Запрошуємо до співпраці небайдужі родини, котрі готові поділитися сімейним теплом з дітьми, які мають ризик залишитися без батьківського піклування та потребують тимчасової підтримки.

Що таке сімейний патронат?

Патронат над дитиною (далі - сімейний патронат) – це тимчасовий догляд, виховання та реабілітацію дитини, яка опинилася у складних життєвих обставинах, потребує захисту, у сім’ї патронатних вихователів, та одночасне надання фахівцями соціальної сфери інтенсивних підтримуючих послуг сім’ї дитини для відновлення її здорового функціонування.

Хто може стати патронатним вихователем?

-громадяни України віком від 35 до 60 років (для жінки) і від 35 до 65 років (для чоловіка), які перебувають у зареєстрованому шлюбі та проживають на спільній житловій площі;

-мають позитивний досвід сімейного виховання дітей;

-мають житло (власне, орендоване чи на правах користування);

-не мають судимості;

-стан здоров’я яких дозволяє забезпечувати догляд та виховання дітей;

-одна (один) з яких виконання обов’язків патронатного вихователя не поєднує з іншою трудовою діяльністю;

-зібрали та надали відповідний пакет документів, необхідний для кандидатів у патронатні вихователі;

-спільно із помічником пройшли курси професійної підготовки кандидатів у патронатні вихователі.

Фінансування послуги з патронату

Розмір грошового забезпечення становить п’ять прожиткових мінімумів для працездатних осіб на місяць. На дітей влаштованих в сім’ю виплачується соціальна допомога на утримання дитини в сім’ї патронатного вихователя у відповідності до віку дитини.

Якщо Вас зацікавила дана пропозиція, звертайтеся в Службу у справах дітей виконавчого комітету Корсунь-Шевченківської міської ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора