Пошук

Шановні випускники Корсунь-Шевченківської громади!

Дата: 17.06.2022 15:32
Кількість переглядів: 583

Сьогодні важливий день подолання чергової сходинки у вашому житті, адже ви отримали свідоцтва про здобуття базової середньої  чи повної загальної освіти.

 

Це початок дороги у нове, доросле життя, в якому щодня доведеться робити самостійний вибір та відповідати за свої вчинки.

 

Пам’ятайте: саме ви – найцінніший скарб для України і головний потенціал. Від вашої старанності, жаги до знань, сумлінності залежить, без перебільшення, майбутнє нашої країни.

 

Дорогі випускники! Україні сьогодні, як ніколи, потрібні роботящі руки, розумні голови, дбайливі господарі, люди нової генерації та високодуховні громадяни.

 

Вірю, що в ці важкі часи вам, шановні випускники, не забракне сміливості й наполегливості твердо крокувати до обраної мети. Вірте у свої сили та завжди прагніть більшого. Нехай же чекають вас попереду нові вершини та нові досягнення!

 

У вирі життя не забувайте вчителів, які подарували Вам не лише знання, але і тепло сердець, частинку власної душі.

 

Вітаю і батьків сьогоднішніх випускників, які разом із своїми дітьми пройшли цей довгий і непростий шлях, раділи їх успіхам, переймалися невдачами, підтримували у важку хвилину. Нехай же Ваші діти стануть справжніми людьми, гідними поваги.

 

Вкотре дякую усім освітянам, батькам, учням за те, що в цей складний час ви стоїте пліч-о-пліч – волонтерите, надаєте прихисток, підтримуєте, вірите, що скоро усі ми повернемося до звичного мирного життя.

 

Бажаю кожному щасливої долі та світлого майбутнього у нашій вільній, незалежній Україні!

 

Нехай прийдешнє літо наблизить нас до жаданої Перемоги!

Миру та спокою кожному! Віри та надії у все найкраще!

Слава Україні!

 

Віталій МАЦЮК, секретар Корсунь-Шевченківської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора