Пошук

Гаряча лінія SAVE UA для ВПО

Дата: 23.06.2022 15:10
Кількість переглядів: 801

24 лютого 2022 року після повномасштабного російського вторгнення в Україну, мільйонам українців довелось зіштовхнутись із війною.

За останній місяць із загальної кількості біженців, 8 мільйонів - є внутрішньо переміщеними особами, які потребують психологічної підтримки та надання гуманітарної допомоги, консультацій або ж інформації, куди можна звернутися за допомогою.

За даними МОМ, частка переселенців у загальній кількості населення України зросла до 17,5% – тобто кожна шоста людина стала внутрішньо переміщеною особою.

SAVE UA та ГС «Всеукраїнська аграрна рада» у партнерстві з Help – Hilfe zur Selbsthilfe в рамках проєкту «Екстрена допомога та захист населення, яке постраждало від війни в Україні», створили гарячу лінію підтримки для внутрішньо переміщених осіб «Гаряча лінія SaveUA для ВПО».


Загальною метою проєкту є надання підтримки населенню, що постраждало від конфлікту, задля забезпечення задоволення базових потреб.

Консультаційно інформаційні послуги отримають люди, які:

  • перемістилися з тимчасово окупованої території та шукають прихисток і допомогу;
  • ВПО які транзитом перебувають в місті, яким необхідно швидко надати інформацію та скоординувати щодо потреби чи проблеми з якою зіштовхнулися.

Вид консультацій залежить від індивідуальної ситуації потребуючих.

Оператори:

- надають інформаційну допомогу та консультації;

- приймають запити на гуманітарну допомогу;

- приймають запити на психологічну підтримку.
 

Постійно менеджери гарячої лінії SaveUA проводять моніторинг актуальних новин та інформації для ВПО.

Графік роботи: ПН-ПТ: 09:00-19:00

СБ-НД: 09:00-15:00.

Номер безкоштовної гарячої лінії підтримки: 0-800-406-206

Проєкт «Екстрена допомога та захист населення, яке постраждало від війни в Україні», який фінансується Федеральним міністерством закордонних справ Німеччини та NAK-karitative, реалізовується місією Help – Hilfe zur Selbsthilfe в Україні у партнерстві з SAVEUA та ГС «Всеукраїнська Аграрна Рада»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора