Пошук

Вшанували пам'ять загиблого Героя Олександра Володимировича БАРДАЛИМА

Дата: 19.07.2022 11:24
Кількість переглядів: 533

Сьогодні минає три роки, як перестало битися щире і сміливе серце відданого сина України Олександра Володимировича БАРДАЛИМА.

 

Олександр БАРДАЛИМ народився 13.02.1986 року в м.Корсунь-Шевченківський. Закінчив Корсунь-Шевченківську ЗОШ №2. На війні перебував із 2015 року, спочатку проходив службу за мобілізацією, в подальшому підписав контракт із 24-ю ОМБр. 

 

Олександр БАРДАЛИМ героїчно загинув у російсько-українській війні 19 липня 2019 року в районі міста Мар'їнка Донецької області від смертельного кульового поранення. Загинув, рятуючи свого пораненого побратима Романа Джерелейка, який пізніше помер у лікарні.

 

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, 5 листопада 2019 року Олександр БАРДАЛИМ нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно) та Почесною відзнакою "За заслуги перед Черкащиною"(посмертно). На честь Олександра БАРДАЛИМА названа вулиця в м.Корсунь-Шевченківський, де він проживав.

 

 

Сьогодні рідні, друзі, побратими загиблого Героя та представники Корсунь-Шевченківської міської ради вшанували пам'ять та поклали квіти на могилу Олександра БАРДАЛИМА. Поминальну панахиду відслужив настоятель Спасо-Преображенського храму отець Ростислав Било. Олександр був справжнім патріотом, який боровся за суверенітет та цілісність України. Вічна пам'ять та доземний уклін Олександру БАРДАЛИМУ  й  усім загиблим Героям! Герої не вмирають! Вони житимуть доти, доки ми про них пам’ятаємо!

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора