Пошук

День Української Державності!

Дата: 28.07.2022 15:45
Кількість переглядів: 375

28 липня 2022 року, згідно Указу Президента в Україні вперше відзначається День Державності України. Це свято призване утвердити нас, як народ з тисячолітньою історією державності, повернути нам наші історичні досягнення, щоб кожен врешті зрозумів: держава Україна з’явилася в історії цивілізації не тридцять і, навіть, не сто років тому. УКРАЇНА – це держава з історією у сотні і сотні років, відлік якій ведеться від часів Володимира Великого, князя Київського і усієї Русі.

Сьогодні з нагоди Дня Державності України покладено квіти до пам’ятників Тарасу Григоровичу Шевченку, погруддя Гетьмана України Богдана Хмельницького, пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні та меморіального знаку борцям за волю України, місць поховань воїнів, загиблих у російсько – українській війні.

На головній площі міста відбулася урочиста церемонія підняття Державного Прапора України і українського національно – визвольного прапору та розгорнення 25-ти метрового полотнища Державного Прапора України.

Вшанували пам'ять хвилиною мовчання усіх загиблих за наші конституційні права і свободи, незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, які знайшли останній прихисток в нашій землі .

Слава Україні!

Слава Героям!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора