Пошук

Благодійний захід до Дня Молоді

Дата: 15.08.2022 12:54
Кількість переглядів: 166

”ОРІЄНТИР МОЛОДИХ УКРАЇНЦІВ - СВОБОДА!”

Під таким гаслом відбувся в Корсунь-Шевченківському благодійний захід присвячений Дню Молоді, який ми вперше, згідно Указу Президента України, відзначали 12 серпня разом з усім світом.

На площі міського Будинку культури зібралася талановита молодь славного міста і небайдужі корсунчани та гості, які прийшли підтримати наших захисників, долучаючись до благодійного збору коштів на підтримку Збройних Сил України.

В програмі брали участь солісти – вокалісти: Тетяна Микитенко, Оксана Крохмаль, Роман Харченко, Каріна Дробот, Сергій Лисенко, Леся Даценко, Анастасія Лисенко та інші.

А також колективи :зразковий хореографічний колектив «Фієста»;

зразковий танцювальний колектив «Роял - Денс» ;вокальний ансамбль «Оріяна» ; зразкова студія «Барви Корсуня»; кавер – гурт «Регрес» та інші.

Під час заходу кожен мав нагоду взяти участь в традиційній акції «Кольори моїх мрій», майстер – класі з боді – арту ?Микола Брик? та посмакувати солодкою ватою ?Ольга Криволап?.

Незламна, вільна, розумна, нескорена .... Саме такою є наша сучасна українська молодь. Вона впевнено рухається до своєї мети й легко долає будь-які труднощі.Вона – надія, сила і майбутнє нашої непереможної України!!!

Тож, хай їй щастить завжди і в усьому!

Слава Україні!!!

Разом ми Сила!!! 

Разом до Перемоги!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора