Пошук

Публічна бібліотека Корсунь-Шевченківської міської ради взяла участь в тренінгу та вільній дискусії «Промоція читання як складова Стратегії національно-патріотичного виховання»

Дата: 15.08.2022 12:58
Кількість переглядів: 146

Публічна бібліотека Корсунь-Шевченківської міської ради взяла участь в тренінгу та вільній дискусії «Промоція читання як складова Стратегії національно-патріотичного виховання», що відбулися 11серпня в режимі онлайн на платформі Zoom і були організовані для бібліотечних працівників ТГ області Черкаською обласною універсальною науковою бібліотекою ім. Тараса Шевченка.

Бібліотечні працівники познайомилися з кращими практиками бібліотек області в сучасних умовах, серед яких була висвітлена робота і нашої бібліотеки. Поділилася досвідом роботи нашого закладу директор Валентина Шкребтій у виступі «Промоція читання та соціальні комунікації: можливості використання», де детально розповіла про діяльність бібліотеки з початку війни, про методи залучення жителів громади та тимчасово переміщених осіб до читання та організацію бібліотекою їхнього культурно-освітнього простору.

Для всіх бібліотекарів була корисною інформація завідувачки науково-методичного відділу ОУНБ Н.Д. Вітавської «Бібліотека в правовому полі в умовах воєнного стану».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора