Пошук

Чи обов’язково КОЖНОМУ укладати договір на вивезення відходів на території Корсунь-Шевченківської територіальної громади?

Дата: 15.08.2022 13:00
Кількість переглядів: 308

Жителі громади, будь-яка організація чи то підприємство продукують відходи різного походження. Тільки хтось більше, а хтось менше, відповідно за що і повинні сплачувати, адже сортування, утилізація, перевезення потребує фінансових затрат.

З метою дотримання чинного законодавства, щоб не здійснювати адміністративне правопорушення, відповідальність за яке передбачено: статтею 152 Кодексу України "Про адміністративні правопорушення" тим, що допускається порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, в тому числі «Правил благоустрою на території Корсунь-Шевченківської територіальної громади», а саме: не укладення договору на вивезення побутових відходів згідно з вимогами чинного законодавства; неналежне поводження із відходами різного походження (побутові, рослинні, будівельні та інші).

Тому, в обов’язковому порядку громадянам, організаціям, підприємствам та внутрішньо переміщеним особам необхідно укладати договір з виконавцем послуг з вивезення побутових відході на території Корсунь-Шевченківської територіальної громади,

Виконавцем послуг згідно рішення виконавчого комітету Корсунь-Шевченківської міської ради від 15.06.2021 № 184 визначено КП «ВЖ РЕУ», що розташоване за адресою вулиця Героїв Майдану, 9, міста Корсунь-Шевченківського.

Розраховуємо на співпрацю! Разом до перемоги!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора