Пошук

Сьогодні, наш Корсунський край провів в останню земну путь мужнього земляка, військовослужбовця Збройних сил України Моренка Сергія Васильовича

Дата: 22.08.2022 17:44
Кількість переглядів: 381

Ще у 2015 році він не зміг залишитися осторонь подій в Україні. Кинувши все, він взяв до рук зброю і пішов боронити Батьківщину у складі 79 –ї аеромобільної десантно-штурмової бригади, а після 24 лютого добровільно став до лав ЗСУ на захист України.

20 серпня, під час проходження військової служби раптова смерть передчасно вирвала його із лав мужніх захисників Батьківщини. Пішов із життя , будучи вірним військовій присязі з честю і до кінця виконавши свій службовий обов’язок. Він ніс лише добро в цей світ, тому що в нього вірив. Був активним, життєрадісним, мав багато друзів і був душею компанії. Його всі любили і поважали, шанували.

Молитвою і добрим словом, згадаємо Героя, який був справжнім сином України і став одним із тих, хто ціною свого життя закладає основу іншої України, насправді вільної, суверенної держави.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким померлого, щиро поділяємо Ваше горе та разом з усією громадою схиляємо голови у глибокій скорботі і пошані за Вашого сина і брата.

Вічна шана, вдячність та пам'ять воїну- Захиснику України!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора