Пошук

З Днем Незалежності України!

Дата: 24.08.2022 11:42
Кількість переглядів: 440

У світі є одна країна, де для тебе сонце світить яскравіше, де все серцю миліше, де тобі дихається так легко та так вільно. Ти знаєш, що тут завжди тобі допоможуть і ніхто не полишить в біді. Це твоя земля, твоя Батьківщина – Твоя Україна. Зовсім не має значення, де ти народився: у Києві чи Одесі, у Львові чи Луганську, Вінниці чи Севастополі, ти на своїй землі – це все Україна, тут твій дім, твої рідні та близькі. Ми всі одна велика родина, всі єдині, бо ми українці.

Сьогодні слово “незалежність” набуло для кожного громадянина України особливого значення. Кожен з нас навіть в цей момент відчуває нестримне прагнення до здобуття цієї незалежності, до мирного неба над головою, прагнення щоб кожен захисник повернувся додому і відчув спокій. Дуже скоро ми досягнемо нашої мети, бо кожен з нас знає – що в Україні найвища цінність – це життя людини, а найбільша гордість – це єдність нашого народу, лише українці можуть за лічені секунди об?єднатися в один незламний механізм та стояти один за одного до нашої перемоги.

Я пишаюся тим, що я українець і я впевнений, що кожен з Вас має в грудях теж саме відчуття гордості за своє походження та за свою країну! Ми відстоїмо нашу незалежність як вже робили багато разів до цього. Ми відбудуємо нашу країну та дамо нашим дітям впевненість у майбутньому.

З Днем Незалежності України!

Слава Україні!

Слава Героям!

Народний депутат України Андрій Стріхарський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора