Пошук

Сортування сміття

Дата: 23.05.2022 09:58
Кількість переглядів: 164

Шановні жителі громади!
Сьогодні критично важливим є зробити все можливе для того, щоб запустити важливі екологічні ініціативи. Розв'язана рф повномасштабна війна проти України перешкодила нашим численним планам, зокрема відтермінувала можливості закупівлі нових сміттєвозів.
Шукаємо нові шляхи подолання труднощів. Спільно з екологами розглянуто ряд проєктів, із практичних кроків — вже запущено прийом ПЕТ-пляшок на базі КП "ВЖ РЕУ".
Чому це важливо?
За два місяці повномасштабної війни наша громада стала прихистком для тисяч вимушено переселених українців. Це в свою чергу призвело до значного збільшення обсягів побутових відходів - майже на третину! Тому нині як ніколи гостро стоїть питання очищення, ущільнення та сортування відходів. Наприклад, стиснувши 1,5-літрову ПЕТ-пляшку, її об’єм можна зменшити у 4-5 разів (до 0,3 л. об'єму), а відтак — відправити на утилізацію. Для вашої зручності, найближчим часом будуть відкриті додаткові пункти прийому ПЕТ- пляшок про що повідомимо додатково.
Шановні жителі громади та внутрішньо переміщені особи, нагадуємо вам про важливість правильного поводження з побутовими відходами. Сортуйте та зменшуйте обсяг вашого сміття!
Ставтесь відповідально до відходів, які продукуєте!
Бережіть себе та своїх близьких!09:41 AM


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора