Пошук

Шановна громадо!

Дата: 31.08.2022 17:56
Кількість переглядів: 358

Нас знову об’єднало горе болючої втрати - 24 серпня, у День Незалежності, в Донецькій області під час виконання бойового завдання обірвалося життя воїна, молодшого сержанта Слупського Олександра Івановича, жителя села Гарбузин.

Народився Олександр Іванович 16.10.1973 р. , навчався у Гарбузинській школі, потім у ПТУ 33. Працював довгий час на залізниці, потім в Корсунь-Шевченківському лісовому господарстві, а з 2019р. - у Корсунь - Шевченківському ХПП.

З перших днів повномасштабної війни став на захист України. Йому було кого захищати: мати, дружина, діти, друзі. Він мав свої захоплення, свої симпатії і свої невідкладні справи, але поклик душі, саме в цей час, призвав його до боротьби за свою землю. То було його внутрішнє прагнення, внутрішній порив. Він з честю виконав свій громадянський, синівський, військовий обов’язок і загинув як Герой.

У свої 48 років Олександр мав надзвичайно багато друзів. Чесний, світлий, порядний, щирий, життєрадісний, добряк. Саме таким він назавжди залишиться в наших серцях....

Сьогодні церемонія поховання зібрала чисельну скорботну громаду. Уклінно, живим коридором проводжали нашого Героя — Олександра Слупського. На його честь пролунали залпи військового салюту.

Без найнадійнішої опори і найріднішої людини залишились мама, дружина, малолітні дітки, брат і сестра. Без вірного сина залишилась Україна

Розділяємо біль близьких і рідних… 

Схиляємо голови в глибокій скорботі…

Царство Небесне і вічна пам’ять Герою, який поклав своє життя за мирне майбутнє України!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора