Пошук

З Днем Знань!

Дата: 01.09.2022 08:40
Кількість переглядів: 332

День Знань – свято мудрості, добра, натхнення та нових відкриттів. 

 

Перше вересня завжди було особливим, хвилюючим днем, адже кожен колись у цей день переступив поріг рідної школи, відкрив першу книжку, написав перше слово. Саме з нього починається незвіданий, цікавий і нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. На жаль, нині, в 2022 році це світле і радісне свято проходить у воєнний час. 24 лютого всі наші мрії , надії та сподівання зруйнувала повномасштабна війна, розв’язана росією проти нашої держави. Але навіть під час війни діти продовжують навчатися. Наші діти — розумні, цілеспрямовані, мужні! Не зважаючи на звуки сирен, 11 випускників Корсунь-Шевченківської громади отримали вищий бал Національного мультипредметного тесту і довели, чого вони варті! Віримо, що наші учні-гордість України, її теперішнє та майбутнє.

 

Попри нескінченні виклики сьогодення, День знань так само актуальний, хоч і буде проходити в онлайн режимі у більшості навчальних закладах громади, адже безпека дітей - найголовніше! Освітні заклади громади ропочинають навчальний рік за змішаною формою навчання (очно-дистанційно).

 

Вчителям бажаю мудрості та терпіння, нехай високе покликання і життєвий досвід додають вам наснаги у шляхетній місії навчати та виховувати нове покоління українців у цей нелегкий час. Щиро вітаю кожного учасника освітнього процесу із першим навчальним днем і бажаю завзятості, наполегливості, творчого успіху та ніколи не здаватися.

 

З Днем знань!

Діти проти війни!

Віримо в Перемогу і Збройні Сили України!

 

Секретар Корсунь-Шевченківської міської ради Віталій МАЦЮК

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора