Пошук

Вітає народний депутат України Андрій Петрович Стріхарський

Дата: 10.09.2022 11:55
Кількість переглядів: 318

Сьогодні День міста святкують одразу два прекрасних міста Черкаської області, м. Корсунь-Шевченківський та м. Шпола, кожне з них має свою особливу історію, полонить ваше серце не лише своїми архітектурними пам?ятками, а ще й щирими жителями. Одного разу відвідавши їх, сюди хочеться повертатися знову і знову.

Кожного разу, коли ми надаємо допомогу громадам цих міст та його лікарням, я бачу щасливі обличчя людей і міста, що змінюються на краще. В такі моменти приходить розуміння, що вся робота, яку ми робимо, зовсім не даремна та нам є заради кого працювати.

Цього року ми передали лікарням та громадам міст медичне обладнання, ліки, гуманітарну допомогу для переселенців та жителів. Ми робимо все для того, щоб населення відчувало нашу підтримку та почувало себе в безпеці.

В цей день я також хочу подякувати представникам місцевої влади та кожному жителю міста, який докладає зусиль для того щоб його місто ставало кращим.

Звичайно за зрозумілих нам всім обставин ми не можемо влаштувати святкування цього року та я переконаний, що наша перемога не за горами. Варто лише вірити в ЗСУ та підтримувати наших воїнів.

Вітаю з Днем міста!

Слава Україні!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора