Пошук

Шановна громадо!

Дата: 15.09.2022 17:03
Кількість переглядів: 381

11 вересня 2022 року під час виконання бойового завдання на Харківщині героїчно загинув наш земляк, солдат Володимир Валентинович Кірюша водій розвідувального взводу окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького.

Володимир народився 11 грудня 1992 року в Корсуні-Шевченківському. Після закінчення другої школи тимчасово жив в Броварах і знову повернувся в рідне місто, де навчався в Корсунь-Шевченківському професійному аграрному ліцеї. Працював будівельником—універсалом та хотів збудувати з дружиною власний будинок. В майбутньому мріяв стати журналістом…

Він був чуйною людиною, патріотом рідного міста та країни, любив життя, завжди готовий був прийти на допомогу, будував плани на майбутнє. Та не судилося…

Важко усвідомити, що Володимира уже немає, що зупинилося його відважне, щире серце, яке билося в унісон із серцями інших мужніх оборонців України. Сьогодні церемонія поховання зібрала чисельну скорботну громаду. Уклінно, живим коридором проводжали нашого Героя — Володимира Кірюшу. На його честь пролунали залпи військового салюту.

Нехай добрий, світлий спомин про Володимира стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував… Вічна слава і пам’ять нашому захиснику. Нехай його світла душа знайде спокій на рідній землі, яку захищав до останньої хвилини свого життя.

Слава Героям! Слава Україні!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора