Пошук

Шановні краяни!

Дата: 14.10.2022 10:36
Кількість переглядів: 96

Прийміть щирі вітання з Днем захисника та захисниць України, Днем українського козацтва та зі святом Покрови Пресвятої Богородиці!

Сьогодні з глибокою повагою ми вшановуємо наших земляків, які мужньо стоять на захисті України. Сьогодні та щодня ми говоримо щире «Дякую!» нашим Воїнам світла за самовіддане та жертовне служіння Україні, за кожен наш тихий ранок. Із сумом та жалобою згадуємо тих, хто віддав життя за нашу Батьківщину. Також ми цінуємо внесок всіх тих цивільних, хто в тилу, об’єднуючи зусилля, допомагає війську та робить усе задля того, щоб наша громада ставала міцнішою, розвивалася та жила.

Ми віримо в Україну, в незламність Збройних Сил України, в непоборність нашої нації, силу козацького духу й звитяги. Ми ні на мить не сумніваємося в Перемозі, адже бачимо героїзм та незламність наших краян, які стали на захист України. Бачимо повсякденну роботу волонтерів, дітей і дорослих, освітян, медиків, підприємців та всіх, хто на своєму фронті наближає Перемогу.

Дякуємо нашим захисникам за те, що бороните рідну Україну від ворога! Бажаємо найшвидшого повернення додому, до своїх рідних та близьких, із Перемогою!

Слава Україні! 

Героям слава!

З повагою, в.о. міського голови Віталій МАЦЮК, депутатський корпус та виконавчий комітет Корсунь-Шевченківської міської ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора