Пошук

Вітає народний депутат України Андрій Петрович Стріхарський

Дата: 14.10.2022 11:06
Кількість переглядів: 106

Шановні наші захисники і захисниці!

Прийміть мої найщиріші привітання з Днем вашого професійного свята!

Цей день нерозривно поєднаний з Днем українського козацтва та святом Покрови і не даремно, адже і Святий Покров Богородиці й козаки це завжди надійний захист.

Багато років ви щодня бороните весь український народ та всю українську землю від російського агресора. Низькій уклін всім тим, хто стоїть на варті не лише безпеки рідної землі - стримуючи ворога, а всієї європейської спільноти.

Вклоняємося світлій пам’яті тих, хто у боротьбі за свободу та незалежність Української держави віддав найцінніше – своє життя.

Вічна пам’ять кожному захиснику та захисниці, пам’ять про них навічно залишиться прикладом щирої любові до України в наших серцях і думках.

Дякую кожному з вас, за сумлінне виконання військового, службового та громадянського обов'язку, самопожертву, відвагу і героїзм. У ваших жилах тече кров українського козацького роду. Для всього світу ви є прикладом незламності духу, самовідданості та віри у свою державу, її світле майбутнє. Нехай Пресвята Богородиця захищає вас від всього лиха та рятує від ворожої кулі. Щоб удома завжди чекали і дочекалися. Був надійний тил і мирне неба над головою!

Слава захисникам і захисницям України!

Слава Україні! Героям Слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора