Пошук

Шановні жителі Корсунь-Шевченківської міської територіальної громади!

Дата: 16.10.2022 17:31
Кількість переглядів: 131

Сьогодні наш Корсунський край провів в останню земну путь мужнього земляка, військовослужбовця Збройних Сил України Мазуренка Сергія Федосійовича.

Уклінно, живим коридором проводжали нашого Героя, на його честь пролунали залпи військового салюту. Ще одна непоправна втрата для рідних, ще одне серце, яке перестало битися заради вільної і незалежної України.

Народився Сергій Федосійович 25 серпня 1964 року на Катеринопільщині. З 1987 року проживав у Корсуні-Шевченківському, працював на верстатобудівному заводі, а з 1996 був працівником служби обслуговування зовнішніх систем газопостачання Корсунь-Шевченківського управління експлуатації Канівського відділення АТ «Черкасигаз».

Сергій Федосійович за життя мав активну життєву позицію, займався громадською діяльністю і волонтерством. Вислів «Піклуючись про щастя інших - знаходимо своє власне» був гаслом його життя. Тож з перших днів повномасштабного наступу російських військ без вагань пішов на захист Батьківщини. Здійснював службу у званні старшого солдата, навідника протитанкового відділення протитанкового взводу. При виконанні своїх обов’язків проявив мужність, відвагу, хоробрість, тому з нагоди Дня Сил територіальної оборони був нагороджений грамотою військової частини за сумлінне виконання службових обов’язків і відданість українському народові, бойовий дух та патріотизм.

Загинув наш захисник 9 жовтня 2022 року внаслідок ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання на Донеччині. Мужній і відповідальний воїн залишив по собі добру пам’ять. Завжди усміхнений, життєрадісний, майстер «на всі руки», вірний друг – таким його запам’ятають всі, хто його знав. Висловлюємо найщиріші співчуття дружині та родині загиблого бійця та усією громадою поділяємо ваше горе у ці гіркі хвилини.

Вічна і світла пам’ять Герою!

Слава Героям!

Слава Україні!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора