Пошук

Грантовий конкурс для громад "Сади для Перемоги"

Дата: 24.10.2022 17:40
Кількість переглядів: 76

Ініціатива "Сади Перемоги" проєкту "Супровід урядових реформ в Україні", АТ "Укргазвидобування" та БО "Благодійний Фонд "МХП-Громаді" запускають грантовий конкурс для українських громад на реалізацію ідей з розвитку сільського господарства та самозабезпечення продуктами харчування. Переможці конкурсу отримають до 250 тис. грн. на втілення свого проєкту. Кошти гранту громади зможуть використати на техніку для обробки землі, на необхідні засоби для вирощування, зберігання і переробки сільськогосподарської продукції, впровадження новітніх технологій та інші заходи, що сприяють підвищенню продовольчої безпеки.

Конкурс реалізується у партнерстві з Міністерством аграрної політики та продовольства України з метою підвищення продовольчої безпеки громад, розвитку вирощування, переробки, зберігання вирощеної сільськогосподарської продукції та підвищення зайнятості населення.

Сьогодні відбулася перша онлайн-зустріч в рамках навчальних вебінарів грантового конкурсу "Сади для Перемоги", участь у якій взяли спеціалісти відділу містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства, економічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету Корсунь-Шевченківської міської ради та спеціалісти КП " ВЖ РЕУ"на чолі з Олександром Шкребтієм.

"Сади Перемоги" – це ініціатива проєкту SURGe "Супровід урядових реформ в Україні", що фінансується урядом Канади та впроваджується компанією Alinea International.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора