Пошук

Про забезпечення лікарні теплом подбали заздалегідь.

Дата: 03.11.2022 15:46
Кількість переглядів: 210

Фото без описуФото без описуФото без опису

До медичних закладів Корсуня- Шевченківського тепло подали вчасно, ще 24 жовтня. Також міська рада, заручившись підтримкою соціально відповідального бізнесу, заздалегідь подбала про опалення об’єктів критичної інфраструктури впродовж усієї зими.

Так, цими днями котельню, яка опалює лікарню та Центр надання первинної медико-санітарної допомоги, забезпечили резервним твердопаливним котлом. У найхолоднішу пору зими він буде працювати в парі з котлом, встановленим тут «Тепломережею» раніше. Оскільки опалити потрібно близько 16 тис. м2 площі, один котел не завжди з цим завданням справляється. Необхідність додаткового джерела опалення очевидна.

Придбаний котел за благодійні кошти і переданий громаді агрокомпаніями ТОВ НВФ «Урожай» та СТОВ «АФ Корсунь». «Ця допомога – свідчення їхнього небайдужого ставлення до потреб громади і розуміння непересічної важливості подачі тепла в медичні заклади», – зазначив очільник громади Віталій Мацюк і висловив вдячність товариствам за значний внесок у забезпечення теплом медустанов.

Щодо технічних характеристик, то номінальна теплопродуктивність котла, за словами очільника КП «Тепломережа» Андрія Позднякова складає 1,25 МВт, площа поверхні нагріву – 42,3 м2; види палива, можливі для використання, – щепа, тирса і стружка, палети, дрова. Виготовлений котел українським виробником – «Коростенським заводом теплотехнічного обладнання». Також, наголосив керівник підприємства, комунальниками вже заготовлені дрова, а роботи щодо безперебійного функціонування цієї та всіх інших котелень міста не зупиняються.

«Ми належно підготувались до опалювального сезону і вчасно його розпочали. Та в умовах війни потрібно готуватись до всіх можливих викликів, мати альтернативні джерела живлення та додаткові джерела опалення», – наголосив Віталій Мацюк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора