Пошук

18 листопада - День сержанта Збройних Сил України!

Дата: 18.11.2022 09:33
Кількість переглядів: 301

Фото без опису

Свято встановили Указом Президента України від 19 квітня 2019 року ушановуючи відданість, відповідальність та професіоналізм сержантів і старшин Збройних Сил України, їх мужність та героїзм у боротьбі за свободу, незалежність та територіальну цілісність України, з метою примноження військових традицій сержантського і старшинського складу Збройних Сил України.

На сьогодні сержантський та старшинський корпус довів свою особливу роль у житті військових колективів та став основою сучасного українського війська. Сержант - це лідер, який веде за собою бійців, і спеціаліст у військовій справі, який стає радником командира. Потужний сержантський склад - це один з факторів успішності українського війська на полі бою та в тилу.

Щиро дякуємо усім військовослужбовцям, які боронять нашу землю! Бажаємо міцного здоров’я, успіхів, наснаги у всіх починаннях та Перемоги!

Слава ЗСУ!🇺🇦

Слава Україні!🇺🇦

 

З повагою,

в.о. міського голови, секретар міської ради Віталій Мацюк, депутатський корпус та виконавчий комітет Корсунь-Шевченківської міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора