Пошук

День Гідності та Свободи!

Дата: 21.11.2022 12:48
Кількість переглядів: 132

21 листопада ми відзначаємо День Гідності та Свободи - дату, яка невідривно пов'язана із початком двох революцій: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року. Цей день без перебільшень, змінив хід української історії, об'єднав мільйони українців довкола спільних цінностей.

 

Гідність, свобода, патріотизм, незалежність, суверенність, мужність, демократія - усі ці поняття стали особливо близькими кожному з нас. І нині ми продовжуємо свою боротьбу за цілісність своєї території, тож зараз як ніколи важливо об'єднати свої зусилля на благо рідної країни.

В цей день ми зі скорботою згадуємо Людей, які віддали життя за волю України. Ми віддаємо шану громадянському подвигу, патріотизму та мужності тих, хто відстояв національні інтереси нашої держави тоді та хто нині захищає нашу свободу та незалежність. Дякую кожному за боротьбу на своєму фронті. Головне - разом. Головне- не зупинятися.

Вистояли на Майдані — переможемо у війні!

Сильні!  Вільні! Нескорені!

Все буде Україна!

 

В.о. міського голови, секретар міської ради Віталій Мацюк, депутатський корпус та виконавчий комітет Корсунь-Шевченківської міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора