Пошук

Інформує народний депутат України Андрій Петрович Стріхарський

Дата: 24.11.2022 09:12
Кількість переглядів: 192

Фото без описуФото без описуФото без опису

Пишаємося чудовою подією, що сталася 20 листопада. Переможницею грандіозний суперфіналу найвокальнішого проєкту України "Голос країни" стала Марія Квітка з Черкаської області. Марія перемогла з піснею на слова видатного поета Тараса Шевченка. Суперфінал відбувся у неділю, у київському метро на станції "Майдан Незалежності".

У суперфіналі все залежало від глядачів – за Марію проголосувало найбільше українців, котрих, вочевидь, підкорило незвичайне звучання слів Шевченка у виконанні вокалістки.

З моменту початку зйомок проєкту до суперфіналу "Голосу країни" 12 сезон минуло майже 10 місяців. Повномаштабне вторгнення ворога на нашу землю круто перевернуло життя всіх учасників, але 20 листопада стало знаковою датою для Марії, яка розтопила серця телеглядачів і здобула перемогу.

Марія Квітка з нашого чудового міста Корсунь-Шевченківський, що на Черкащині. Вона збирачка фольклору та стилістка і обожнює етнічні українські костюми та автентичну музику. Їздила Марія селами в експедиції, спілкувалася з місцевими і записала більш як дві тисячі чудових народних пісень.

Цікаво, що до участі в "Голосі країни" Марія працювала художницею по костюмам на телебаченні. Саме вона підбирала народні вбрання для учасників "Танців з зірками" та "Голосу країни", а потім вийшла з-за лаштунків і підкорила вокальний проєкт. Як розповіла сама Марія, співати на великій сцені – це давня її мрія та популяризувати автентичну українську народну музику.

Від щирого серця вітаємо Марію з цією перемогою, хай здійсняться всі її мрії й попереду ще буде багато перемог і сама головна перемога нашої України над ворогом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора