Пошук

Конкурс образотворчого мистецтва "Україна майбутнього"

Дата: 24.11.2022 11:25
Кількість переглядів: 111

Як очільник громади та один із членів журі, Віталій Мацюк був присутнім на конкурсі образотворчого мистецтва "Україна майбутнього", який відбувався за ініціативи народного депутата Андрія Стріхарського.

 

Загалом на конкурсі було представлено чотири картини юних художників Мистецької школи Корсунь-Шевченківської міської ради. Після першого етапу картини юних корсунців Володимира Марциновського  "Переможемо. Відбудуємо. Разом у майбутнє" та Анастасії Матвієнко "Зустріч сім'ї" було відібрано та направлено до Страсбурга, у Штаб-квартиру Ради Європи.

 

Згодом картину Володимира Марциновського, з автографами високопосадовців Штаб-квартири Ради Європи відправили на Батьківщину, в Україну  для подальшої її участі у конкурсі. Робота ж Анастасії Матвієнко відтепер прикрашатиме Штаб-квартиру Ради Європи.

 

На другому етапі продовжили участь у конкурсі картини Романа Веретільника "Мрія кожного українця" та Ростислава Степенка "Ангел Небесної Сотні". Представляла картини наших учнів викладачка Власенко Віра.

 

Малюючи картини, юні художники вкладали глибокий сенс і розуміння сьогодення. Кожен у своїй творчій інтерпретації втілив своє бачення, свої переживання та мрії й сподівання на майбутнє. Картини Романа Веретільника та Ростислава Степенка серед лідерів за визначенням журі, тож будуть приймати участь у подальшому благодійному аукціоні. Як зазначив Олексій Пєчніков, секретар Черкаської обласної організації політпартії "Слага Народу", "50% від продажу дістануться автору картини, решту передадуть мистецькій школі, де розвивають його талант. Таким закладам завжди потрібно багато витратних матеріалів. Звісно, частину коштів буде перераховано ЗСУ". Жодна картина, написана юними художниками у межах конкурсу «Україна майбутнього», не залишиться поза увагою.

 

Пишаємося юними художниками Корсунщини!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора