Пошук

Шановна Корсунь—Шевченківська громадо! 5 грудня весь світ відзначає Міжнародний день волонтера.

Дата: 05.12.2022 08:19
Кількість переглядів: 206

Фото без опису

З початком повномасштабного вторгнення росії на територію нашої держави майже кожен в тій чи іншій мірі став волонтером, тому що стояти осторонь неможливо...

Хтось займається збором допомоги для постраждалого населення, хтось плете маскувальні сітки чи створює окопні свічки, буржуйки для наших захисників і віддає кошти на придбання автомобілів, амуніції та необхідних військових засобів. Це і діти, які зігрівають захисників листами, малюнками, цукерками та улюбленими іграшками. Це люди, які незалежно від віку та професії, часом діляться останнім, аби допомогти військовим. Це люди, які забезпечують житлом та продуктами харчування тих, хто цього потребує.

Бажаю всім доброчинцям Корсунщини здоров'я, наснаги на добрі справи, благополуччя та нашої Перемоги. Нехай люди віддячують вам лише добром і повагою, а кожен шляхетний волонтерський вчинок спонукає до нових добрих справ!

З повагою,

в.о. міського голови, секретар міської ради Віталій Мацюк, депутатський корпус та виконавчий комітет Корсунь-Шевченківської міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора