Пошук

Продовжуємо заходи в рамках Всеукраїнської кампанії «16 днів проти насильства»

Дата: 05.12.2022 15:26
Кількість переглядів: 119

Булінг – поширена проблема в сучасному українському суспільстві, і найгостріше - вона постає в освітньому середовищі, де діти проводять більшу частку свого повсякденного життя.

З метою запобігання булінгу (цькування) службою у справах дітей виконавчого комітету Корсунь-Шевченківської міської ради, спільно з Черкаським районний сектор №1 та №2 філії Державної установи "Центр пробації" в Черкаській області проведено для учнів 9 класу Корсунь-Шевченківської гімназії виховну годину на тему «Стоп Булінг».

Під час уроку учні: ознайомилися з поняттям «булінг» та його видами, відповідальність за його вчинення та вік, з якого вона може наставати; обговорили причини виникнення булінгу та його наслідки; навчилися розрізняти конфліктні ситуації та ситуації булінгу.

Додатково школярам розповіли про поняття та види насильства, наголошено, що за жодних умов не треба замовчувати факти жорстокого поводження з людиною, адже нехтування проблемою тільки ускладнить ситуацію та може призвести до непоправнних наслідків. Надано практичні поради та рекомендації, як протидіяти проявам насильства та куди звертатися за допомогою.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора