Пошук

7 грудня- День місцевого самоврядування.

Дата: 07.12.2022 09:16
Кількість переглядів: 130

Місцеве самоврядування у сучасному суспільстві є важливим інститутом реального народовладдя та засобом реалізації інтересів територіальної громади, без якого неможливо уявити собі демократичну, незалежну та процвітаючу державу. Відзначення цього свята є підтвердженням самоврядних традицій багатьох поколінь українців, реалізації їх права брати участь в управлінні державними справами на місцевому рівні.

 

Важлива роль у цьому процесі належить депутатам, членам виконавчого комітету, посадовим особам місцевого самоврядування, і звичайно, активним громадянам, які беруть участь у вирішенні багатьох питань. День місцевого самоврядування – це свято кожного, хто бере участь у вирішенні проблем громади. В часи повномасштабного вторгнення росії на територію нашої держави, перед Корсунь – Шевченківською громадою  постали нові виклики і нові задачі, долати які доводиться без зволікань, невідкладно.

 

Тож у цей складний для нас усіх час, бажаю усім, хто працював та працює на благо громади здоров’я і міцності духу, єдності у подоланні ворога, сили на боротьбу. Нехай ваші дії будуть мудрими, а щоденна робота викликає повагу та довіру громадян. Незламності  і віри в нашу Перемогу.

Слава Україні!

 

З повагою,

в.о. міського голови, секретар міської ради Віталій Мацюк.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора