Пошук

Інформує народний депутат України Андрій Петрович Стріхарський

Дата: 22.12.2022 13:21
Кількість переглядів: 91

Український президент Володимир Зеленський 21 грудня прибув до США. Це перший його виїзд за кордони України після повномасштабного вторгнення Росії, яке триває вже 301 добу.

"Цей візит у Сполучені Штати Америки став дійсно історичним для України, для наших відносин із Америкою і для американського лідерства. Головне питання всіх моїх переговорів сьогодні це зміцнення України, це наступний рік і наш рух до перемоги у війні за незалежність», - зазначив Володимир Зеленський.

Президент України назвав історичним свій перший за час повномасштабної війни з Росією візит до США та що він повернеться до України з чудовими новинами – зокрема, мова йде, про новий пакет допомоги майже на 2 млрд доларів, який включає найсильніший елемент цього пакету - комплекс Patriot. Це є «важливим кроком у створенні повітряного щита ракетний комплекс "Patriot", який допоможе сформувати повітряний щит над Україною. На наступний рік США планують виділити майже 45 млрд доларів підтримки.

«Ми пройдемо свою війну за незалежність. Ми зустрінемо це Різдво — і якщо не буде електрики, світло нашої віри все одно не згасне. Якщо будуть російські ракети, ми зробимо все, що можемо, щоб захиститися. Якщо будуть іранські дрони, і нашим людям доведеться йти в бомбосховища надвечір перед Різдвом — українці і там сядуть за святковий стіл і підтримають один одного. І ми почуємо мільйони голосів українців, які всі бажатимуть одного — перемоги!», - підкреслив Президент України Володимир Зеленський.

Все буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора