Пошук

Шановні жителі!

Дата: 09.01.2023 14:47
Кількість переглядів: 210

Сумна звістка надійшла до нашої громади! Небесне воїнство поповнилося ще одним Героєм… 

1 січня 2023 року, боронячи українську землю від російських загарбників, загинув військовослужбовець Збройних Сил України Здорик Анатолій Олексійович, уродженець с. Моринці.

Анатолій Олексійович народився 27 квітня 1982 року в с.Моринці. До 9 класу навчався у Моринській середній школі, потім у Корсунь—Шевченківському ліцеї. Здобув професію ветеринарного лікаря у Білоцерківському національному аграрному університеті. У 2007році одружився та проживав у м. Білій Церкві. Працював далекобійником по транспортуванні газу в різних районах України.

Анатолій Олексійович до останнього подиху був вірний військовій присязі. Залишилися сиротами двоє дітей, дружина втратила чоловіка, батьки — сина. У цей гіркий час глибоко співчуваємо та щиро поділяємо горе рідних та близьких загиблого Героя. Сумуємо разом з вами, низько схиляємо голови у глибокій скорботі.

Прощання та поховання Героя відбудеться у м.Біла Церква на Алеї Героїв. Віддати гідну шану нашому захиснику зможуть всі охочі, завтра, 10 січня 2023р., на поховання буде відправлятися автобус:

- о 08:00 год. зі стоянки навпроти Корсунь- Шевченківської міської ради;

-о 08-15 з с.Моринці (центр, біля школи).

 

Царство небесне і вічна пам'ять Герою!

Слава Україні! Героям слава!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора