Пошук

Шановна Корсунь-Шевченківська громадо!

Дата: 20.01.2023 16:11
Кількість переглядів: 287

Фото без опису

Сьогодні ми провели в останню путь ще одного нашого Героя – захисника, мужнього бійця та земляка, який боронив українську землю від російського окупанта Олексія Вікторовича Пісарєва🙏

Народився Олексій Вікторович 27 вересня 1988 року в м.Макіївка, потім переїхав на проживання у Київську область. Закінчив школу, здобув професію будівельника. Останні роки проживав з дружиною у м.Корсунь- Шевченкіський. Працював зварювальником ПП Самойленко (кузня). Ось такі скупі рядки біографії простого українця, який жив разом з нами в одному місті, ходив тими ж вулицями, радів кожному новому дню до повномасштабного вторгнення російських окупантів на територію нашої держави.

Справедливий, чесний і принциповий Олексій не міг простити цього ворогові. На війні був механіком-водієм спеціального призначення окремого батальйону Президентської бригади.

Загинув на фронті 28 грудня 2022 під час виконання бойового завдання на Донеччині, боронячи Україну від російських окупантів.

Ціна нашої Свободи дуже велика. Війна забирає найкращих. Тих, хто усім серцем любив та вірив у свою країну, її світле, мирне майбутнє.

Добра, світла, закохана у життя людина, справжній громадянин і патріот України, її янгол-захисник назавжди залишиться у серцях земляків, жителів нашої громади. Дуже боляче усвідомлювати, що молоде життя обірвалось в розквіті сил. Скільки доброго і світлого могло бути в нього попереду…

Ми довіку пам’ятатимемо ціну, яку заплатили наші захисники за свободу і незалежність України!

Слава Україні!🇺🇦

Слава Героям!🇺🇦

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора