Пошук

До уваги перевізників!

Дата: 21.02.2023 14:19
Кількість переглядів: 208

Фото без опису

Виконавчий комітет Корсунь-Шевченківської міської ради (далі – Організатор) проводить конкурс з визначення автомобільних пасажирських перевізників на міських маршрутах загального користування в Корсунь-Шевченківській територіальній громаді (далі – конкурс).

Об’єкти конкурсу:

№ з/п

№ маршруту

Назва маршруту

(початковий та кінцевий пункти маршруту)

Кількість оборотних рейсів

Режим руху

Інтервал

Кількість автобусів для забезпечення перевезень

Періодичність виконання перевезень

1

3

 «Автостанція – Гарбузин»

4

звичайний,

згідно з паспортом маршруту

1

щодня

2

5

«Автостанція – Тартацька»

2

звичайний,

згідно з паспортом маршруту

1

щодня, крім неділі

3

6

«Автостанція – Червоний Хутір»

1

звичайний,

згідно з паспортом маршруту

1

щодня, крім суботи, неділі

 

Умови конкурсу: умови проведення конкурсу з визначення автомобільних пасажирських перевізників на міських та приміських маршрутах загального користування в Корсунь-Шевченківській територіальній громаді (далі – Умови) затверджені рішенням виконавчого комітету Корсунь-Шевченківської міської ради від 15.02.2023 № 41 та розміщені на сайті Корсунь-Шевченківської міської ради: https://korsun-miskrada.gov.ua/

Порядок одержання необхідної інформації про об’єкти конкурсу:

Необхідну документацію про об’єкти конкурсу можна одержати за телефоном: (096) 380 8341 або електронною поштою: gromadakorsun@gmail.com.

Кінцевий строк подання документів для участі у конкурсі: документи приймаються до 17.15 год. 09 березня 2023 року

Найменування організації, режим її роботи та адреса, за якою подаються документи для участі в конкурсі: документи приймаються відділом містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства, економічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету Корсунь-Шевченківської міської ради за адресою: 19402, Черкаська область, Черкаський район, м. Корсунь-Шевченківський, вул. Шевченка, 42.

Режим роботи: пн.-чт: з 08.00 до 17.15, пт.: з 8.00 до 16.00. Перерва на обід: з 13.00 до 14.00.

Документи, подані перевізником-претендентом для участі у конкурсі в паперовій формі, пронумеровуються, прошиваються, підписуються автомобільним перевізником або уповноваженою особою автомобільного перевізника із зазначенням кількості сторінок цифрами і словами.

Документи для участі в конкурсі в паперовій формі подаються перевізником-претендентом у двох закритих конвертах (пакетах).

Конверт (пакет) з позначкою «№ 1», який містить документи для участі в конкурсі, відкривається наступного дня після закінчення строку їх прийняття.

Конверт (пакет) з позначкою «№ 2», який містить документи з інформацією про те, на який об’єкт конкурсу подає документи перевізник-претендент, відкривається під час засідання конкурсного комітету.

Місце та дата одержання бланків документів для участі в конкурсі:
Бланки документів для участі в конкурсі можна одержати у відділі містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства, економічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету Корсунь-Шевченківської міської ради за адресою: 19402, Черкаська область, Черкаський район, м. Корсунь-Шевченківський, вул. Шевченка, 42

Місце, дата та час початку проведення засідання конкурсного комітету: 19402, Черкаська область, Черкаський район, м. Корсунь-Шевченківський, вул. Шевченка, 42, зал засідань Корсунь-Шевченківської міської ради 24 березня 2023 року. Початок конкурсу об 11.00 год.

Розмір плати за участь у конкурсі: не вимагається.

Телефон для довідок (електронна адреса або адреса веб-сайту) з питань проведення конкурсу: (096) 380 8341 або електронною поштою (звертатися за електронною адресою gromadakorsun@gmail.com).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора