Пошук

Шановні жителі Корсунь-Шевченківської міської територіальної громади!

Дата: 05.03.2023 17:39
Кількість переглядів: 192

Фото без опису

Сьогодні скорботний день для нашої громади. Сьогодні ми провели в останню земну путь ще одного нашого Героя- захисника, мужнього воїна та земляка, який боронив нашу землю від російських окупантів

🕯️солдата Віталія Анатолійовича Мельника, водія-санітара медичного пункту.

Народився Віталій Анатолійович 15 серпня 1975 року в місті Корсуні-Шевченківському. Навчався в загальноосвітній школі №1, закінчив Стеблівське професійне училище. Працював на станції технічного обслуговування, був водієм швидкої, відзначався майстерністю у своїй справі. Мав активну громадянську позицію, тому з перших днів повномасштабного вторгнення став на оборону Києва у складі ТРО. В квітні 2022 року став до лав Збройних Сил України.

Він був сміливим, відважним, відповідальним, дружелюбним. Мав багаж знань, як у медицині, так і у водійській справі. Ці знання він вміло використовував під час військових дій. Не зважаючи на постійні обстріли, Віталій Мельник задля спасіння життя своїх поранених побратимів вивозив їх з поля бою. Він врятував десятки життів...

За старанність, розумну ініціативу, сумлінне виконання службових обов'язків неодноразово був нагороджений командуванням, про що свідчать численні Почесні грамоти.

01 березня 2023 року обірвалося життя відважного захисника України. Віталій до останньої миті виконував свій військовий обов'язок та залишився вірним військовій присязі. Уклінно живим коридором проводжали сьогодні нашого Героя - Віталія Мельника. На його честь пролунали залпи військового салюту.

Нехай світла пам’ять про Героя буде сильнішою за смерть і назавжди залишиться в серцях рідних, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував. Низько схиляємо голови у глибокій скорботі.

🕯️ Спочивай з миром, наш земляче, наш Герою!

Слава Україні! 🇺🇦 Слава Героям!🇺🇦

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора