Пошук

Вечір в бібліотеці.

Дата: 07.03.2023 14:09
Кількість переглядів: 94

3 березня світова спільнота відзначала Всесвітній день письменника.

Цього дня працівники відділу обслуговування Публічної бібліотеки Корсунь-Шевченківської міської ради зустрічали юних читачів, які завітали до книгозбірні. Ідея організації зустрічі

належала постійній читачці Захарченко Дарині. Даша є учасницею різноманітних бібліотечних заходів і акцій, одна з перших відстежує надходження бібліотечних новинок. Коли вона озвучила свою пропозицію зібрати в бібліотеці юних книголюбів, то ми радо підтримали цю ініціативу й надали зону коворкінгу в своєму закладі та й самі долучилися до розмови.

«Книги - це одне з моїх захоплень, - каже Даша, студентка Одеського національного університету імені І.І.Мечникова. - Після цікавої прочитаної книги завжди є бажання поділитися враженнями й обмінятися власними думками щодо прочитаного. Я вирішила розширити своє коло спілкування і розмістила оголошення у соціальних мережах та запросила до нашої місцевої бібліотеки любителів книги. Приємно, що відгукнулися однодумці. Дякуємо працівникам бібліотеки за гарну й теплу організацію нашої зустрічі».

Півтори години вечора п‘ятниці пролетіли непомітно за обговоренням прочитаних творів, літературних героїв. Розходилися вже знайомі незнайомці з бажанням зустрічатися ще. Сподіваємося, що ця зустріч стане початком діяльності читацького клубу за інтересами. Дуже сподіваємося!!!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора