Пошук

Мужність, патріотизм, пам'ять бійців- добровольців

Дата: 14.03.2023 17:15
Кількість переглядів: 107

Фото без опису

Чуттєво, душевно, змістовно, патріотично та на одному подиху. Саме так пройшла патріотична година "Мужність, патріотизм, пам'ять бійців- добровольців" у Публічна бібліотека Корсунь-Шевченківської міської ради для студентів Корсунь-Шевченківського педагогічного коледжу. З розповіді бібліотекаря присутні мали змогу познайомитися з історією сучасного добровольчого руху в Україні, переглянути відеосюжети про загиблих Героїв України, добровольців Василя Сліпака та Дмитра Коцюбайла, позивний "Да Вінчі", які є яскравим прикладом жертовності, патріотизму та любові до рідної країни.

Під час заходу звучали вірші, які читали студенти педагогічного коледжу Аня Сокольська та Валерія Альошина. Ліричного та чуттєвого настрою додали пісні у виконанні вокального ансамблю "Гармонія" та тріо у складі Костенко Олени, Пикало Поліни та Бойко Вікторії Корсунь-Шевчегківського педагогічного коледжу, керівник Тарасенко Євгеній Анатолійович.

Ми пам'ятаємо подвиг загиблих героїв. Ми вдячні тим хто продовжує цей нелегкий шлях до Перемоги. Ви наша гордість! Слава українським героям!💙💛🇺🇦

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора