Пошук

Сьогодні у нашій громаді скорботний день.

Дата: 26.03.2023 16:44
Кількість переглядів: 158

Фото без опису

Страшна, жорстока війна забрала життя Героя-захисника, воїна-земляка, молодшого сержанта

🕯Дорошенка Андрія Вікторовича

Ще одне молоде життя, обірване на війні. Журиться, плаче вся Корсунщина... Сумує Україна, віддаючи на Небо ще одного зі своїх синів...

Народився Андрій Вікторович 16 липня 1991 року в с. Кичинці. У 2008 закінчив 11 класів Гарбузинської школи, після чого вступив до Миколаївського технікуму залізничного транспорту, бо з дитинства мріяв бути машиністом.

По закінченню навчання проходив строкову військову службу, згодом одружився і став щасливим батьком. Свого сина обожнював, любив до безтями.

Був завжди щирим, добрим другом, небайдужим, співчутливим, готовим прийти на допомогу. За це його друзі і знайомі любили і поважали. В перші дні війни з московською ордою 25 лютого 2022 року пішов добровольцем захищати нашу землю і всіх нас. Багато мріяв і любив планувати своє життя. І навіть у ці буремні дні мав чітке бачення – належно виконати важливі бойові завдання й обов’язково приїхати навесні у відпустку в своє рідне село... Скільки задумів, мрій залишаться навіки нездійсненими... Загинув 21 березня 2023 на Луганщині.

Сьогодні церемонія поховання зібрала чисельну скорботну громаду, уклінно, живим коридором проводжали нашого Героя. За бажанням родини, поховали Героя у с.Кичинці. На його честь пролунали залпи військового салюту. Ціною свого життя Андрій здійснив найбільший подвиг—віддав його за цілісність і незалежність України. На віки-вічні його ім'я буде вписане в історію нашого краю та України як воїна – Героя. Дякуємо батькам, що виховали сина патріота і розділяємо біль непоправної втрати. Схиляємо голови перед загиблим та висловлюємо щирі співчуття всій родині.

Слава Україні!

Слава Героям!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора