Пошук

Робоча зустріч в.о. міського голови Віталія Мацюка із жителями сіл Пішки, Нехворощ та Виграїв.

Дата: 11.04.2023 13:25
Кількість переглядів: 134

Фото без опису

7 квітня 2023 року очільник громади провів робочу зустріч із жителями сіл Пішки, Нехворощ та Виграїв. До зустрічі з мешканцями сіл долучився староста Виграївського округу Олександр Шевченко.

Про плани на поточний рік, проблеми, які потребують негайного вирішення спілкувалися із жителями даних населених пунктів. Обговорили питання проведення грейдерування і ремонту доріг зазаначених сіл. Також розглянуті й інші важливі питання, зокрема:

🖇жителі с.Пішки звернулися з питанням щодо встановлення автобусної зупинки на «київській» трасі, здійснення ремонтних робіт у сільському ФАПі, опалення та режим роботи сільського будинку культури;

🖇жителів с.Нехворощ турбувало питання благоустрою сільського кладовища;

🖇жителями с.Виграїв було піднято питання освітлення окремих вулиць у селі та можливості проведення водогону.

✅️На сьогодні уже затверджено кошторисну документацію на капітальний ремонт паркану кладовища в с.Нехворощ, та паркану кладовища в с.Пішки, поточний ремонт асфальтобетонного покриття вулиць Б.Хмельницького в с.Виграїв, Центральної в с.Пішки. Також буде здійснено грейдерування вулиць зазаначених сіл із вивезенням намулу.

Найближчим часом буде здійснено виїзний прийом у селах Моринського округу. Виїзні прийоми будуть здійснюватися періодично, тож всі охочі зможуть озвучити питання, що турбують.

Працюємо далі!🇺🇦

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора