Пошук

Чергове засідання виконавчого комітету Корсунь-Шевченківської міської ради

Дата: 14.04.2023 17:24
Кількість переглядів: 174

Фото без опису

14 квітня 2023 року відбулось під головуванням в.о. міського голови Віталія МАЦЮКА, на якому були присутні 11 членів виконавчого комітету.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Члени виконавчого комітету вшанували пам’ять передчасно померлої керуючої справами виконавчого комітету Галини ШЕВЧЕНКО.

Після затвердження порядку денного, присутніми членами виконавчого комітету було розглянуто 12 питань різних сфер життєдіяльності громади.

Зокрема, було вирішено ввести в дію рішення конкурсного комітету з визначення автомобільних пасажирських перевізників на міських та приміських маршрутах загального користування в Корсунь-Шевченківській територіальній громаді шляхом укладення договорів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом з переможцем конкурсу ПрАТ «Корсунь-Шевченківське АТП-17144» на:

  • міський маршрут загального користування №3 «Автостанція-Гарбузин»;
  • міський маршрут загального користування №5 «Автостанція-Тартацька»;
  • міський маршрут загального користування №6 «Автостанція-Червоний Хутір».

Членами виконавчого комітету одноголосно було підтримано рішення соціальної сфери, які стосувались визначення доцільності призначення опікуна та надання одноразової грошової допомоги на поховання.

 

Відповідно до прийнятих рішень одноразову допомогу на поховання  громадян, які були особами працездатного віку, але не працювали, не перебували на службі та не зареєстровані у центрі зайнятості як безробітні - отримають рідні, які звернулися за підтримкою до відділу соціального захисту населення Корсунь-Шевченківської міської ради. Розмір одноразової допомоги на поховання становить - 2824,00 грн.

Членами виконавчого комітету також було вирішено погодити намір передачі в оренду нежитлового приміщення та нерухомого майна, а також затверджено умови оренди нежитлових приміщень відповідно до діючих норм.

Не набрав необхідної кількості голосів проект рішення, який передбачав відшкодування різниці в тарифах на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення для категорії населення з міського бюджету.

Із прийнятими рішеннями можна ознайомитись в розділі «Архів документів» на офіційному вебсайті міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора