Пошук

Позачергове засідання виконавчого комітету Корсунь-Шевченківської міської ради

Дата: 17.04.2023 14:13
Кількість переглядів: 287

Фото без опису

 

 

17 квітня 2023 року відбулось позачергове засідання виконавчого комітету Корсунь-Шевченківської міської ради під головуванням в.о. міського голови Віталія МАЦЮКА, на якому були присутні 12 членів виконавчого комітету.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять всіх, хто віддав своє життя під час вторгнення російської федерації в Україну.

Члени виконавчого комітету одноголосно підтримали пропозицію внесення на розгляд засідання 4 додаткових проектів рішень щодо встановлення пріоритету на місце розміщення зовнішньої реклами.

Після затвердження порядку денного, присутніми членами виконавчого комітету були розглянуті питання різних сфер життєдіяльності громади, зокрема:

  •  про надання дозволу на прийняття в дар на ім’я неповнолітньої дочки нерухомого майна;
  • про затвердження поточних індивідуальних технологічних нормативів використання питної води для КП «Водоканал», з метою отримання дозволу на спеціальне водокористування та подальшого замовлення гранично-допустимих скидів у відповідності з Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України;
  • про погодження Програми місцевих стимулів для медичних працівників КНП ЦПМСД Корсунь-Шевченківської міської ради на 2023-2027 роки, оскільки питання кадрового забезпечення набули особливої ваги з огляду на кадрову кризу в первинній ланці надання медичної допомоги. Розробка проекту Програми зумовлена необхідністю забезпечення комунального некомерційного підприємства лікарями загальної практики сімейної медицини.

Після обговорення та внесеної зміни до персонального складу робочої групи – члени виконавчого комітету одностайно підтримали проект рішення щодо створення робочої групи з розробки комплексного плану просторового розвитку території Корсунь-Шевченківської міської територіальної громади, затвердження її персонального складу та Положення про робочу групу.

Члени виконавчого комітету одноголосно схвалили проект рішення «Про внесення змін до рішення Корсунь-Шевченківської міської ради від 19.12.2022 №39-45/VIII «Про бюджет Корсунь-Шевченківської міської територіальної громади на 2023 рік», задля забезпечення ефективного використання коштів бюджету міської територіальної громади шляхом перерозподілу видатків для вирішення найнагальніших, у тому числі і соціальних питань.

Із прийнятими рішеннями можна ознайомитись в розділі «Архів документів» на офіційному вебсайті міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора