Пошук

Попри війну та щоденні тривожні звістки Корсунь не відмовляється від заквітчаних клумб.

Дата: 05.05.2023 15:47
Кількість переглядів: 86

Фото без опису

До того ж у громаді цього року висаджують навіть більше декоративних рослин, аніж зазвичай.

Чимало розквітне на вулицях міста петуній різних сортів, адже саджанці цих красивих квітів із любов’ю та турботою виплекали працівники теплиці еколого-натуралістичного відділу ЦДМТ.

Так, близько чотирьох тисяч саджанців, вирощених у теплиці, прикрасять місто і будуть милувати око корсунців.

Фото без опису

"На цю ідею мене надихнув приклад передових громад України, які заквітчують міста вирощеними на власній території рослинами. Ми також можемо бути самі собі господарями. І прикрасити рідне місто, як рідний дім",- зазначив очільник громади Віталій МАЦЮК. 

В знак пам’яті й шани про наших полеглих Воїнів-земляків перші кілька десятків квітів комунальники сьогодні висадили саме на Алеї Героїв. Прикрасять петунії також центральну частину міста: цими днями їх можна буде побачити у підвісних горщиках, а також у громадських місцях.

Фото без описуВодночас триває облаштування великої клумби у центрі Гарбузина. Туди вже завезли землю, встановили бордюри та прокладають доріжку до стяготримача з прапором. Ділянку довкола флагштока буде засіяно травою й озеленено.

Фото без описуФото без описуОскільки погода цієї весни доволі примхлива, темпи висадження рослин будуть залежати саме від неї. Та наше місто, поза сумнівом, заслуговує на те, щоб ми робили його гарнішим. Всупереч усім незгодам давайте будемо робити це разом.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора