Пошук

Сумна звістка з болем та скорботою прилетіла у наше місто.

Дата: 11.05.2023 17:34
Кількість переглядів: 171

Фото без опису

Захищаючи Україну від російських агресорів, 7 травня 2023 року на Луганщині загинув

🕯старший солдат Фесенко Сергій Петрович

Чудовий син, люблячий батько і чоловік, людина, про яку всі згадують з теплом і посмішкою на обличчі, бо і сам Сергій за життя був таким - усміхненим, життєлюбним, креативним, повним енергії і сили змінювати світ на краще.

Народився Сергій Петрович у нашому місті 28 жовтня 1971 року в родині робітників. Навчався у 2-й школі, після закінчення, якої здобував фах у Гарбузинському училищі №33. Першим робочим місцем Сергія був Корсунь- Шевченківський хлібкомбінат, куди він повернувся і після проходження служби в лавах Збройних Сил України. З 2001 року довгий час працював слюсарем газового обладнання ІІІ-го розряду у тепломережі міста.

Справжній патріот своєї Батьківщини, Сергій не зміг спокійно всидіти вдома, коли росія розпочала широкомасштабне вторгнення в Україну, з першого дня, не вагаючись пішов до військкомату, записався добровольцем в місцеву територіальну оборону та мужньо став на захист Батьківщини.

Уклінно, живим коридором проводжали сьогодні нашого Захисника – Сергія Фесенка. На його честь пролунали залпи військового салюту. На жаль, словами важко загоїти в серці болючу рану втрати. В цю гірку мить поділяємо горе вашої сім’ї та разом з вами схиляємо голову в глибокій скорботі…Нехай добрий, світлий спомин про мужнього захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться в пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував.

Слава Україні! Слава Героям!🇺🇦

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора