Пошук

Позачергове засідання виконавчого комітету

Дата: 24.05.2023 15:17
Кількість переглядів: 162

Фото без опису

24 травня 2023 року відбулось позачергове засідання виконавчого комітету Корсунь-Шевченківської міської ради під головуванням  в.о. міського голови Віталія Мацюка, на якому були присутні  11 членів виконавчого комітету.

       Традиційно, перед початком роботи засідання прозвучав Гімн України.

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих внаслідок збройної агресії російської федерації, в тому числі земляків, які віддали життя за територіальну цілісність та незалежність України.

       Під час розгляду питань затвердженого порядку денного членами виконавчого комітету були ухвалені рішення, які стосувались, зокрема, зміни адреси житлового будинку, присвоєння об’єкту нерухомого майна адреси та продовження терміну проживання у приміщенні з фонду житла для тимчасового проживання.

       Одноголосну підтримку членів виконавчого комітету отримали проекти рішень, які стосувались соціальної сфери, а саме: надання одноразової грошової допомоги на поховання та затвердження висновку органу опіки про доцільність призначення опікуна.

Оскільки у процесі виконання бюджету міської територіальної громади виникають зміни обставин та умов, на основі яких готувався проект бюджету міської територіальної громади на відповідний рік, що призводить до зміни відповідних показників та їх перерозподілу - важливим було схвалення членами виконавчого проекту рішення «Про внесення змін до рішення Корсунь-Шевченківської міської ради від 19.12.2022 №39-45/VIII «Про бюджет Корсунь-Шевченківської міської територіальної громади на 2023 рік», з метою забезпечення ефективного використання коштів бюджету міської територіальної громади, шляхом розподілу додаткового фінансового ресурсу, отриманого від перевиконання дохідної частини загального фонду бюджету міської територіальної громади за квітень 2023 року та перерозподілу видатків для вирішення найнагальніших, у тому числі і соціальних питань.

       У різному було розглянуто ряд поточних питань, що стосуються різних сфер життєдіяльності громади.

       Ці та інші прийняті рішення  порядку денного оприлюднені в розділі «Архів документів» на офіційному вебсайті громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора