Пошук

Дорогі земляки!

Дата: 31.05.2023 16:38
Кількість переглядів: 69

Фото без опису

Сьогодні в останню земну дорогу ми провели свого Героя — 🕯Юрія Валерійовича Костенка (Шалаєва), який поліг за Україну 26 травня 2023 року на Донеччині.

Юрій Валерійович народився 1 серпня 1974 року. Навчався в 5-й школі нашого міста, потім закінчив Шевченківський технікум на Звенигородщині, здобувши професію механіка. Дуже любив займатися бджільництвом. Він був людяним, добрим, щирим і життєрадісним, мав багато мрій та планів у житті, надзвичайно любив свою родину і рідну землю.

З перших днів повномасштабного вторгнення Юрій Валерійович, не вагаючись, пішов у військкомат та став на захист України, бо керувався таким власним життєвим принципом справедливості: «Ми на своїй землі, нехай бояться нас, а не ми!». Саме завдяки таким, як Юрій, російські вороги бояться: знають, який у наших Воїнів міцний козацький дух.

Юрій був водієм стрілецької роти, волонтером, поліг смертю хоробрих, віддавши своє життя за цілісність і незалежність України. Смерть Героя – це не тільки біль родини, це біль усієї нашої громади, це біль усієї країни.

Вічна шана і слава Юрію, який зі зброєю в руках захищав нашу землю на вогневих рубежах і став янголом, що вічно буде закривати крильми свою родину, своє місто, кожного з нас!

Справжній патріот, вірний захисник України. Таким він назавжди залишиться у нашій пам’яті, а його ім’я навіки буде взірцем мужності, патріотизму та незламності.

Висловлюємо щирі співчуття всім рідним та близьким, побратимам загиблого Захисника України. Розділяємо біль утрати та низько схиляємо голови у скорботі та пошані перед мужністю нашого Воїна, нашого Героя. Сьогодні, у рідному місті, нашого захисника ми провели живим коридором, - коридором шани та довічної вдячності. Ніколи не пробачимо окупанту жах та біль втрат, які він приніс на нашу землю.

🙏Вічна пам’ять Герою і вічна слава!

Слава Україні! Слава Героям!🇺🇦

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора