Пошук

З радістю оголошуємо акцію «Разом, хоч і на відстані у День батька»!

Дата: 08.06.2023 11:46
Кількість переглядів: 43

Фото без опису

Прийшов час, коли ми готуємося до заслужених канікул та завершення навчального року. Але навіть у цей період, ми не забуваємо про наших захисників, які небайдужі до нас і нашої шкільної спільноти.

Зі спекотними літніми днями, ми бажаємо, щоб наші воїни відчували нашу турботу та підтримку. Тому, ми запрошуємо вас долучитися до цього благородного збору. Ваша підтримка допоможе надати засоби особистої гігієни, серветки (вологі та сухі), аерозолі від кліщів і комарів, фумігатори, зволожувальний крем та інші необхідні речі.

Наші вчителі з натхненням організовують цю акцію, оскільки ми віримо в силу спільної доброти та взаємопідтримки. Ваша участь у цьому зборі буде справжнім виявом вдячності та поваги до тих, хто віддає своє життя за нашу безпеку.

Ми просимо вас завітати до Корсунь-Шевченківської гімназії №2 із вашими пожертвами. Навіть невелика допомога може мати велике значення та зробити різницю в житті наших воїнів.

Просимо вас також поширити цю інформацію серед інших батьків та членів нашої шкільної спільноти. Спільно ми зможемо зробити більше, адже справжня сила полягає в єдності.

Нехай наша доброта та підтримка стануть яскравим прикладом для наших дітей, навчаючи їх цінностям взаємодопомоги та почуттям відповідальності. Разом ми будуємо майбутнє, в якому кожна дитина буде рости зі свідомістю про значення подібних акцій.

Нехай наша акція "Разом, хоч і на відстані у День батька" принесе радість та вдячність усім отримувачам.

Ми віримо в силу об'єднання, і ваша підтримка є важливою ланкою у цьому ланцюжку.

#РазомХочІНаВідстані #ДеньБатька #ПідтримкаВоїнів #НашаГімназіДопомагає

За інформацією Корсунь-Шевченківської гімназії №2


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора