Пошук

Інформує народний депутат України Андрій Петрович Стріхарський

Дата: 10.06.2023 17:34
Кількість переглядів: 61

З 12 по 18 червня у Черкасах відбудеться чемпіонат України з боксу серед юнаків та дівчат.
Спортивне свято організовує Федерація боксу України, за сприяння народного депутата та віцепрезидента федерації Андрія Стріхарського.


У змаганнях візьмуть участь близько 450 спортсменів із 24 областей України, юнаки та дівчата 2009-2010 років народження.
Серед інших організаторів та спонсорів турніру — Федерація боксу Черкащини, БФ “Злагода Життя”, “Еконія”, LNZ Group, “Бон Буассон”, “Формула смаку”, “Волошкове поле”, “ВиЧЕрпно”.
Для переможців цей чемпіонат стане путівкою у великий бокс, оскільки за його підсумками сформується команда, яка буде представляти Україну на чемпіонаті Європи з боксу серед юніорів.
Європейські змагання пройдуть у місті Плоєшть (Румунія) з 19 по 31 липня 2023 року.
“Такі чемпіонати ми проводимо регулярно, вони згуртовують молодь, дають змогу відчути настрій боротьби та перемоги. Це важливо для спортсменів, які вкладають час та сили в тренування, щоб вийти на ринг та перемогти. І це важливо для виховання характеру переможця, який наш український народ доводить кожного дня на фронті та в тилу”, — відзначив Андрій Стріхарський і побажав яскравих поєдинків та успіхів кожному боксерові!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора