Пошук

Загибель кожного Захисника України – це непоправна втрата для його рідних, близьких, друзів, для всіх земляків та України.

Дата: 21.06.2023 12:10
Кількість переглядів: 108

У міській раді відбулася зустріч із родинами воїнів, які поклали своє життя в боротьбі за незалежність України.

Участь у зібранні взяли заступниця міського голови Людмила Сімшаг, депутати міської ради Світлана Гриб, Олександр Шкребтій, Галина Добровольська-Рибалкіна, Валентин Шевченко, начальник відділу соціального захисту населення Руслана Захарченко та члени родин загиблих військових.

Під час зустрічі обговорили питання щодо упорядкування Алеї Герої центрального кладовища. Людмила Сімшаг поцікавилася думкою та баченням родин загиблих щодо облаштування місць поховання захисників та обговорили спільне бачення по зовнішньому вигляду, розміру пам’ятників та інших елементів облаштування.

Як повідомив Олександр Шкребтій, на завершальній стадії зараз перебуває проект загального виду Алеї Героїв, у якому враховано, зокрема, водостоки і дренаж.

Як зазначила Світлана Гриб, остаточний варіант загального виду Алеї Героїв, який буде винесено на затвердження депутатів міської ради, буде попередньо узгоджено з рідними загиблих захисників.

За підсумками зустрічі будуть виготовлені ескізи пам’ятників, які будуть представленні для вибору родинами та призначено час і місце наступної зустрічі.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора